У Хмельницькому відбулись обшуки у розважальному центрі "СВ»: що відомо

Вчора, 14 січня, близько 19 години правоохоронці проводили обшуки в оздоровчо-розважальному комплексі "СВ" власником якого є підприємець Віктор Вікарчук.

Обшуки проводилися у рамках відкритого кримінального провадження, щодо порушень санітарних правил і норм під час карантинних обмежень.

Про це  повідомляє Суспільне із посиланням на начальницю сектору комунікації головного управління Нацполіції Хмельницької області Інну Глегу.

"На час початку обшуку у приміщенні закладу працівники поліції зафіксували присутність відвідувачів та робочого персоналу. До місця проведення обшуку та охорони публічного порядку на місці події був залучений спецпідрозділ поліції", - кажуть правоохоронці.

Як розповів співробітник розважального комплексу, правоохоронці вилучили усі записи, документацію, гроші та системні блоки, які знаходилися у приміщені.

"Поліція повідомила, що обшуки проводяться через те, що заклад працює під час карантинну. Але чому це все вилучили, я не розумію", - каже працівник Артем.

Додає, правоохоронці довгий час не випускали з приміщення, жодних допитів чи примусових дій не проводили.

За словами кореспондента Суспільного, більша кількість людей вийшла з приміщення близько 23 години.

Віктор Вікарчук прокоментуав обшуки як "беззаконня" та "терор в дії" та зазначив, що протоколи про адмін. правопорушення  були складені з порушенням.

Також підприємець вибачився перед клієнтами, які на момент обшуку перебували у розважальному закладі.

Як відомо, Віктор Вікарчук є організатором "антикоронавірусних" майданів та виступає проти введення локдауну та проти продовження карантинних обмежень.

2ogoloshenya