Дев’ять тисяч наборів першокласника отримають школи на Хмельниччині

Допомогти у нелегкому завданні – зібрати першокласника до школи виявили ініціативу члени Хмельницького обласного осередку партії "За Майбутнє". Зошити, ручку, щоденник, альбом для малювання та кольорові олівці вручать у День Знань кожному першачку в області, завдяки підтримці політиків та благодійників.

Канцелярія зручна та якісна, тож відчутно зменшить навантаження на родинний бюджет у процесі зборів до школи.

"Ми розуміємо, як зараз важко зібрати дитину до школи, - запевняє народний депутат України, лідер партії "За майбутнє" Хмельниччина Сергій Лабазюк. -  Пандемія та карантин дуже вплинули на матеріальне становище майже кожної родини, тому, маємо надію, що ці набори стануть гарною підтримкою для батьків".

З 2012 року благодійний фонд Сергія Лабазюка "Ми поруч" вручав кожному випускнику дитячого садочку 188-ого округу такий набір школярика. Тепер акцію проведуть у всій області.

Багатьох батьків та вчителів хвилює питання: що буде з навчанням, якщо регіон віднесуть до червоної зони? Адже всі хочуть, щоб діти могли з 1 вересня сісти за парти і спокійно навчатися.

"Ми впевнені, що мобілізуємо всі сили, аби невдовзі країна, і навчальні заклади, повернулися до звичного ритму життя", - підкреслює один з лідерів "За Майбутнє" Хмельниччина, народний депутат України Віктор Бондар. 

2ogoloshenya