Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Жахлива аварія сталася вчора біля села Шаровечка. На дорогі лоб у лоб зіткнули Opel та Renault. В одній з автівок їхало подружжя хмельничан та двоє їх онучок. Дідусь загинув в ДТП, а ось його 10-річна онука у комі. Інший водій у лікарні під конвоєм.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 25 травня поблизу села Шаровечка.  64-річний хмельничанин на автомобілі «Opel Vivaro» виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Renault Trafic».

У результаті ДТП 67-річний водій автомобіля «Renault Trafic» загинув. Його 65-річна дружина та двоє онучок 10 і 5 років отримали травми. 

10-річна дівчинка з політравмою у комі перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні. 5-річну дівчинку з переломом стегнової кістки госпіталізували до травматологічного відділення міської дитячої лікарні. Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді саден на обличчі. Їй надано медичну допомогу без госпіталізації.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції області.

У водія автомобіля «Оpel» діагностували перелом ноги. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває під конвоєм у лікарні.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Джерело.

2ogoloshenya