Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На цей момент вже у 15 людей підтвердився діагноз, детальнішу інформацію читайте у нас на сайті.

На 11.00 год. 08.04.2020р. всього з початку епідемії на території Хмельницької області підтверджено захворювання на COVID-19 методом ПЛР у 15 осіб, у тому числі у 2 медпрацівників та у 1 дитини. Дитина проживає в Шепетівському районі, знаходиться на амбулаторному лікуванні.

Із 15 осіб хворих госпіталізовано 9 осіб (0 дітей), у тому числі 2 медпрацівника, 6 осіб знаходяться на амбулаторному лікуванні під наглядом ПМСД. Контактні особи встановлені. Дезінфекція приміщень проведена.

Протягом доби на території області за даними ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» зареєстровано 7 осіб з підозрою на COVID-19, з них 1 дитина з міста Шепетівка та 1 медпрацівник з Хмельницького району. Здійснюються заходи з дезінфекції та встановлюються контактні особи.

На сьогодні на апараті штучної вентиляції легенів – 0 осіб.

За минулу добу здійснено 426 виїздів бригад Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на виклики, з них 2 випадки підозри на коронавірус, з яких – 2 госпіталізовано.

Станом на 07.04.2020 року по містах і районах області доукомплектовано мобільні медичні бригади для забору біологічного матеріалу від хворих з підозрою на COVID-19, тепер всього їх 51. За добу ними здійснено 5 виїздів для забору біологічного матеріалу, якими відібрано 18 зразків для лабораторної діагностики методом ПЛР.

Джерело.

2ogoloshenya