Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Правоохоронці Хмельниччини сьогодні, 20 березня, склали 5 протоколів за порушення правил щодо карантину людей ( по одному – у Кам’янці-Подільському, Теофіполі і Ярмолинцях, два – у Хмельницькому).

Усі протоколи були складені на підставі статті 44-3 Кодексу України про адміністративні порушення і стосувалися ігнорування деякими громадянами та підприємцями тимчасово встановлених обмежень щодо торговельної діяльності. Відповідно до санкції зазначеної статті за таке правопорушення передбачено накладання штрафу на громадян від 17 тис. до 32 тис. гривень, на посадових осіб - від 34 тис. до 170 тис. гривень.  Інформує Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 16 березня 2020 р. № 215 з 17 березня до 3 квітня 2020 року заборонена робота закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Джерело.

 

2ogoloshenya