Біля Хмельницького СБУшник на службовому авто на смерть збив двох людей (ФОТО)

Відразу двоє людей загинуло в моторошній аварії, яка сталося вчора, 25 грудня, біля села Прибузьке.

Про це пише видання Vsim.ua

Близько дев’ятої години вечора автомобіль “Daewoo Lanos” скоїв наїзд на чоловіка та жінку. Удар був такої сили, що постраждалі загинули на місці.  У чоловіка були при собі документи. Тому його особу вдалося встановити. Це 46-річний місцевий мешканець. Жінка залишається невідомою. У неї повністю розторощений череп. Тому упізнати потерпілу, за словами слідчих, буде важко.  За кермом авто був співробітник Хмельницького СБУ. Машина також службова. Цю інформацію журналістам vsim.ua підтвердив перший заступник директора територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Хмельницькому Сергій Кушнір.

"На автодорозі біля Прибузького в напрямку Хмельницького збили чоловіка та жінку. Особу чоловіка ми встановили. Жінка поки невідома. Слідчі дії проводить наше бюро. За кермом легковика був співробітник Хмельницького СБУ. Він також попросив про госпіталізацію і був ушпиталений. Зараз ми перевіряємо транспорт та на яких підставах він ним кермував",- розповів Сергій Кушнір.

Відомості про подію внесли до ЄРДР за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. А саме  “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб”.  Співробітнику СБУ загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Найближчим часом йому мають обрати запобіжний захід.

 

2ogoloshenya