ВІ "Активна Громада Кам’янця-Подільського" запрошує взяти участь у зустрічі - вебінарі: “Як жити після виборів: кандидатам та виборцям?”

Вибори, вибори… Агітація, купа просвітницької інформації щодо нового Виборчого кодексу, заклики йти на вибори, політична реклама, піар, кричущі політичні білборди, теле- та радіо-агітація, флаєри, зустрічі з виборцями. І все це робиться заради дня Х - 25 жовтня, коли громадяни мають прийти на виборчі дільниці і віддати свій голос за найбільш гідних, на їхню думку, кандидатів.

Прийшли, проголосували, а що далі? Свій громадянський обов’язок виконали й можна йти з чистою совістю додому і забути про вибори на наступні 5 років? Е, ні! Далі починається найцікавіше. Про це і пропонуємо вам поговорити.

На вебінарі Як жити після виборів: кандидатам та виборцям?” разом з Олександром Солонтаєм, експертом Інституту Політичної Освіт розглянемо питання підсумків місцевих виборів, а саме:

  • як з‘ясувати точні результати голосування;
  • як здійснювати громадський контроль за першими кроками голів громад та обраних депутатів;
  • з‘ясуємо, що далі, після виборів, має відбуватися, згідно із чинним законодавством, і що насправді буде відбуватися, зважаючи на українські традиції нехтування законодавством в роботі органів місцевого самоврядування та враховуючи кричуще незнання законів новообраними депутатами.

Спікер: Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти.
Дата: 22 жовтня 2020 року
Час: 16:00 - 17:30
Місце: онлайн-платформа Zoom (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам).
Зареєструватись можна за посиланням: https://cutt.ly/mgpwC8T
Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.

Вебінари спрямовані на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту. Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

За додатковою інформацією звертайтеся:

  • Інна Душка - організаторка заходів Інституту “Республіка”,
  • телефон: +380961724018;
  • електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Довідка. захід відбувається за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).

Примітка. Місія "Активної Громади": досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту "Республіка". Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Регіональний координатор ВІ "Активна Громада Кам’янця-Подільського" Славко Полятинчук

2ogoloshenya