ВІ «Активна Громада Кам’янця-Подільського запрошує на вебінар: "Як якісно написати проєкт"

Аби взяти участь у грантовій програмі та отримати необхідні для розв’язання певної проблеми кошти, недостатньо лише знайти потрібного грантодавця. Вирішальною умовою є правильність та повнота підготовки відповідної проєктної заявки, згідно з вимогами грантового конкурсу. Та перед тим, як приступати до написання проєкту, важливо добре підготуватися: проаналізувати спроможності грантера, які заявки донор підтримував раніше, на що він більше орієнтується у своїй діяльності. Це дасть змогу визначити підхід до співпраці і значно спростить роботу над написанням проєктної заявки. Про види донорів та підходи в співпраці з ними, форми написання заявок та багато іншого поговоримо на вебінарі: «Як якісно написати проєкт».

Спікер: Олександра Гліжинська, виконавча директорка Інституту «Республіка», співзасновниця Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада», коуч.

Під час заходу будуть розглянуті наступні питання:

  • аналіз спроможності грантера;
  • види донорів та підходи в співпраці з ними;
  • типова форма проектної заявки

Дата: 2 липня 2020 року

Час: 16:00 - 17:30

Місце: онлайн-платформа ZOOM (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам).

Зареєструватись можна за посиланням: https://cutt.ly/fidOg1r

Вебінари спрямовані на підвищення системного впливу громадян на політичні процеси в Україні через освіту. Разом ми змінюємо людей, щоб змінити країну!

Діалог з громадянами про політичні реформи, відбуваються в рамках проекту «Право вибору», що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку. 

З повагою Регіональний координатор ВІ «Активна Громада» Кам’янця-Подільського Славко Полятинчук

2ogoloshenya