Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Загалом правоохоронці вилучили 10 тонн спирту

Також викрили підпільний цех з виробництва паперової тари типу «bag-in-box».

Оперативниками було встановлено канал постачання етилового спирту. Як повідомляють в управлінні захисту економіки в Хмельницькій області, він невеликими партіями незаконно завозився до Чернівецької області з сусідньої країни.

«У подальшому сировина для виготовлення фальсифікованого алкоголю постачалась до підпільних цехів, що знаходилися у Хмельницькій області, які були викриті правоохоронцями», - йдеться у повідомленні.

Фальсифікована продукція розфасовувалася у тару типу «bag-in-box». «Лінію з виготовлення паперової тари для фальсифікату налагодив мешканець міста Кам’янець-Подільській. Виробнича потужність цеху дозволяла виготовляти щодоби до 4 800 штук паперової тари типу «bag-in-box», - зазначають правоохоронці.

«Горілка» у «bag-in-box» без жодних позначень реалізовувалась споживачам через торгівельні точки на ринках області та за її межами та у невеликих закладах громадського харчування. За попередніми підрахунками щомісячний прибуток організатора від незаконної діяльності сягав 36 мільйонів гривень.

Загалом правоохоронці вилучили 10 тонн спирту. Крім того, 4 300 літрів «горілки» та «коньяку», лінію для виробництва паперової тари.

Джерело.

2ogoloshenya