Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Літак Boeing 737-400 авіакомпанії Yanair здійснив аварійну посадку в міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького.

Про це повідомляє 24 телеканал.

Відомо, що літак виконував рейс за маршрутом Анталія - Львів на замовлення туроператора . Інцидент стався 18 травня о 14:45.

Відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав, передає туроператор. Однак, внаслідок ситуації такі рейси затримали.

При заході на посадку в літаку спрацювала система подачі кисню в салон. Також була підозра розгерметизації салону, тому випали кисневі маски.

Також туроператор повідомив, що за фактом інциденту проводиться розслідування відповідними державними органами. Детальна інформація буде оприлюднена вже після отримання результатів.

Раніше повідомлялося, що екстрену посадку в одеському аеропорту здійснив Airbus A321-231 авіакомпанії Wind Rose, що летів з Борисполя в єгипетський Шарм-еш-Шейх. Про це повідомляє Думська.

Як стало відомо, це пов'язано з анонімним повідомленням про вибуховий пристрій, нібито перебували на борту літака. Воно надійшло відразу після вильоту з Києва, приблизно о 3:30.

Джерело.

2ogoloshenya