Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Колишній голова Хмельницької обласної ради, діючий депутат облради від ВО “Свобода” Іван Гончар заявив, що боротиметься за посаду міського голови Хмельницького на чергових виборах.

Відповідне відеозвернення політик виклав у своєму “Фейсбуці” ввечері 17 травня.

За його словами, він має власну концепцію розвитку міста, “де будуть ефективно та прозоро розподілятися ресурси, на посадах працюватимуть професіонали, незалежно від партійного квитка”.

 Крім цього, Гончар визнав, що його заява йде у розріз із партійними інтересами, і тому продемонстрував заяву про вихід із ВО “Свобода”, датовану 16 травням.

Також він показав заяву на ім’я голови облради від 15 травня про дострокове складання депутатських повноважень.

Підсумовуючи звернення, політик подякував виборцям, котрі підтримали його на минулих місцевих виборах і наголосив, що вся боротьба попереду.

Нагадаємо, що на мерських виборах-2015 у Хмельницькому обрався представник ВО “Свобода” Олександр Симчишин. Він переміг бувшого секретаря міської ради і в.о. мера Костянтина Чернилевського.

Джерело.

 

 

2ogoloshenya