Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Партія “Народний фронт” в тому вигляді, в якому існує нині, більше не існуватиме. Про це розповів народофронтівець Георгій Логвинський .

“Народний Фронт” взагалі як “Народний Фронт” більше не буде існувати на наступних виборах. Буде стовідсотковий ребрендинг, я думаю, що зміняться гравці. Думаю, що буде об’єднання з іншими політичними силами і ми побачимо певний блок або об’єднання, які можуть бути представлені на наступних парламентських виборах”, — сказав Логвинський.

Щодо того, чи зміниться лідер у майбутньому об’єднанні, депутат конкретних імен не назвав. Зазначив, що ведуться переговори з лідерами інших політичних сил – з чинним прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, частиною “Блоку Петра Порошенка” і “може навіть з Юлією Тимошенко”.

Джерело.

2ogoloshenya