Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Чернівцях мешканця будинку у центрі міста буде оштрафовано за те, що він під час ремонту почав руйнувати декоративні елементи на будинку, а також розпочав ремонт в історичній частині міста без належних документів.

Нагадаємо, що повідомлення про ремонт історичного будинку з руйнуванням його архітектури з’явилося у соцмережах 10 травня. Фахівці відділу охорони культурної спадщини відреагували на цей факт. Вийшли на місце, обстежили виконання проведених робіт.

“За результатами перевірки з’ясували, що ремонти цього будинку проводяться без будь-яких документів, без необхідного погодження відділу. Тому на власника квартири, який розпочав ці роботи, складено адмінпротокол за статтею 92 Кодексу адмінправопорушень і направлено на розгляд адмінкомісії при виконавчому комітеті”, - повідомив головний спеціаліст відділу охорони культурної спадщини Василь Михайлюк.

Крім того, власник має зберегти на фасаді всі декоративні елементи.

“Видано припис на усунення правопорушення. Власник повинен замовити паспорт оздоблення фасаду і завершення цих робіт, відповідно до чинного законодавства про охорону культурної спадщини. Під час виконання робіт має бути збережено всі декоративні елементи”, - зазанчив Василь Михайлюк.

Згідно зі складеним адмінпротоколом, замовника будівельних робіт буде оштрафовано на суму від 850 до 1700 гривень.

Тим часом, незважаючи на штрафні санкції, на фасаді будинку і далі тривають ремонті роботи.

Джерело.

2ogoloshenya