Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Призначення охоронця Порошенка на посаду в ГУР МО - нахабство та образа офіцерського корпусу.

Такої думки дотримується головний редактор Юрій Бутусов.

Він нагадав. що 3 травня президент Порошенко звільнив з посади начальника управління безпеки президента Управління державної охорони генерал-майора Юрія Федорова.

"Виявляється, це звільнення було зроблено, щоб зробити приємне Федорову. Своїм указом президент призначив Федорова заступником начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

13 травня секретним указом Юрію Федорову присвоєно звання генерал-лейтенант.

Федоров донині перебуває поруч із президентом і продовжує керувати його охороною. Але його посада - генерал-майорська, йому не можна присвоїти вище звання. І ось для того, щоб постаратися для близької людини, Порошенко переводить Федорова у військову розвідку на вищу посаду! Хоча жодного стосунку до військової розвідки Федоров не має взагалі", - пише журналіст.

Бутусов виділяє кілька цинічних деталей: Федоров представлений до звання генерал-лейтенанта рішенням міністра оборони С.Полторака, а не свого тепер безпосереднього начальника - глави ГУР В.Бурби. Федоров жодного разу не з'являвся в ГУР, він продовжує охороняти президента. У ГУР Федорова оформили тільки з однією метою - щоб засекретити указ, і не публікувати.

"Виходить, близькість до високопоставленого тіла - найзручніша кар'єра, не треба ризикувати, не треба служити у військах, проводити ризиковані операції. Військові розвідники ризикують собою, за ними навіть у Києві ведуть полювання російські спецслужби, влаштовують замахи, але щоб стати генерал-лейтенантом військової розвідки, виявляється, всім цим займатися не треба. Краще охороняти того, хто роздає звання. Просто подаруночок отримав за держрахунок, пенсію трохи вищу, а що - можна, отже і треба.

Обурливе нахабство і образа офіцерського корпусу в Україні. Ганьба тому, хто так бездарно роздає державні звання, і тому, хто має нахабство такі подачки приймати, жодного поняття про офіцерську честь у Федорова немає.

Це вже 28-ме генеральське звання, присвоєне президентом у травні.

Це, напевно, наймолодший військовослужбовець генерал-лейтенант в Україні, от вже у кого служба виснажлива", - резюмує головний редактор.

Джерело.

2ogoloshenya