Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Луценко заявив, що з власної ініціативи заяву про відставку писати не буде.

Генпрокурор Юрій Луценко мав зустріч із переможцем президентських виборів Володимиром Зеленським за 2 дні до того, як ГПУ відкрила справу проти президента Петра Порошенка, міністра юстиції Павла Петренка і голови Нацбанку Якова Смолія.

Цю інформацію підтвердила речниця Луценка Лариса Сарган

"Офіційна зустріч на запрошення новообраного президента з генпрокурором", - заявила Сарган.

Зустріч відбулася у суботу, 11 травня. Луценко приїхав до офісу Зеленського та "Кварталу 95" у Києві на вулиці Білоруській.

Розмова тривала 2 години і стосувалася нібито роботи правоохоронних органів, у тому числі Генпрокуратури.

Видання звертає увагу, що вже 13 травня прес-служба Окружного адмінсуду Києва заявила, що ГПУ розпочала розслідування за фактом можливого втручання Порошенка, Петренка та Смолія у діяльність суддів щодо рішення про незаконність націоналізації Приватбанку. Суддям не сподобалося, як посадовці коментували суддівське рішення про незаконність націоналізації Приватбанку на засіданні РНБО 18 квітня. Назвали це погрозою судовій системі. При цьому визнання незаконним рішення про націоналізацію банку - на руку олігарху Ігорю Коломойському.

Джерело.

2ogoloshenya