Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Інавгурація новообраного президента відбудеться у визначений законом термін - тридцять днів від дня офіційного оголошення результатів виборів ЦВК, тобто до 3 червня.

Про це заявив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак з трибуни парламенту.

"Інавгурація нового президента відбудеться у визначений законом тридцятиденний термін з дня офіційного оголошення результатів виборів. Урочисте засідання парламенту для складання присяги президентом Зеленським обов’язково відбудеться до 3 червня",  - сказав Максим Бурбак.

"Щодо інавгурації на 19 травня, наша позиція наступна. Закон визначає проведення урочистого засідання. Урочисте засідання не може відбуватися в день національного  трауру. Цього дня інавгурація новообраного президента неприпустима!", - наголосив керівник фракції.

Він нагадав, що 19 травня Україна вшановуватиме пам'ять  жертв політичних репресій і проведення будь-яких святкових заходів є аморальним.

"Це траурний день, коли ми згадуємо мільйони невинно замордованих більшовицьким московським режимом. Неприпустимі й інші святкові заходи в містах України", - підкреслив керівник фракції "Народний фронт".

"Звертаюсь також до міського голови Києва Володимира Кличка. Неприпустимо проводити святковий концерт на Михайлівський площі в день трауру. Це порушення моралі і закону", - зазначив Максим Бурбак.

Джерело.

 

2ogoloshenya