Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Голова Верховної Ради Андрій Парубій сподівається, що сьогодні парламент відхилить усі постанови про скасування закону про мову і він зможе підписати документ.

Такі плани спікер озвучив, відкриваючи пленарне засідання.

"Найважливішим рішенням сьогодні є відхилення усіх постанов, які блокують підписання закону про мову. Останніми днями робилася рейдерська спроба через судові рішення заблокувати підписання закону. Але громадський резонанс і позиція народних депутатів призвели до того, що ми не допустили цього сценарію.

Ми не маємо права відтягувати ні на одну годину. Даю доручення комітету невідкладно опрацювати всі постанови, щоб ми могли їх сьогодні розглянути, і я як голова Верховної Ради міг підписати історичний закон про мову. Звертаюся до всіх членів комітету: невідкладно зібратися і розглянути всі постанови. Переконаний, що сьогодні закон про мову буде підписаний", - сказав Парубій.

Джерело.

2ogoloshenya