Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Запоріжанка Анастасія Могенсен Кох понад тиждень пікетувала посольство Данії у Києві, щоб дозволили зустрітися з сином. Весь час жінку підтримувала її матір (на фото ліворуч)

Запоріжанка Анастасія Могенсен Кох понад тиждень пікетувала посольство Данії у Києві, щоб дозволили зустрітися з сином. Весь час жінку підтримувала її матір (на фото ліворуч)

26-річна Анастасія Моген­сен Кох із Запоріжжя 10 днів мітингувала під посольством Данії у Києві. Вимагала повернути її сина 2-річного Даніеля.

Стверджувала, хлопчика забрав її чоловік данець Ян Могенсен Кох 2 травня. Ховається з ним на території дипустанови, щоб зробити паспорт і вивезти дитину за кордон.

Анастасія та Ян були одружені, жили в Данії. Там народився син. Згодом стосунки пари розладилися.

Торік жінка поїхала із сином погостювати до своїх батьків за згодою чоловіка. Назад не повернулися. Ян подав документи на розлучення. Сказав, що позбавить дружину материнських прав і забере сина, за словами Анастасії.

— Даніеля забрали, коли з ним на дитячому майданчику гуляла бабуся, — згадує жінка. — Він катався на велосипеді, раптом набігли якісь чоловіки з Яном. Накинулися на мою маму, волочили по асфальту. Сина схопили і повезли. Дізналася, що Ян ховається з ним у посольстві. До дитини мене не пускали. Не пропустили й "швидку", яку викликала для Даніеля. Хотіла знати, що з ним усе добре.

Анастасія каже, що її син — громадянин України. Має відповідні документи. У ситуацію втрутився міністр закордонних справ Павло Клімкін, 51 рік. За його словами, він двічі розмовляв про це зі своїм данським колегою Андерсом Самуельсеном.

"Було вкрай важливо, аби данське посольство вчинило по-людськи і дозволило матері побачити 2-річного сина, а також допустило до дитини медиків. Після всіх переговорів Даніель з матір'ю вийшли з посольства Данії і поїхали додому. Батьки уклали угоду й надалі спільно виховуватимуть сина. Зробили все, щоб справа вирішилася якомога менше травматично для дитини", — написав Клімкін у соціальній мережі "Твіттер

Джерело.

2ogoloshenya