Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Депутат від Блоку Петра Порошенко Олексій Мушак обіцяє незабаром внести в Верховну Раду законопроект про легалізацію наркотичної коноплі. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“Сподіваюся, залишилося недовго і незабаром ми станемо частиною цивілізованого світу”, – говорить він.

Депутат звертає увагу на безліч користі, яку можна отримати від коноплі. Вона лікує, зменшує вживання важких наркотиків і при цьому менш шкідлива, ніж нікотин та алкоголь.

Від коноплі можна отримати на безліч користі

“Коноплі можна використовувати для виробництва паперу, харчових добавок, косметики, біопластику і купи інших корисних речей. Це означає, що легалізувавши марихуану, ми створимо нову галузь з величезними прибутками і тисячами робочих місць”, — вважає парламентар. 

Раніше в своїй колонці на “Українській правді” Мушак повідомляв, що зареєстрована на сайті ВРУ петиція з вимогою законодавчо врегулювати канабіс для науки та медицини в рекордні терміни набрала необхідну кількість підписів.

Навіть міністра охорони здоров’я Уляна Супрун підтримала громадську ініціативу.

До слова. медичний канабіс уже легалізований в 44 країнах. Це такі країни ЄС як Німеччина, Іспанія, Нідерланди, Італія, Чехія, Франція, Португалія, Польща, Греція, Австрія, Данія, Бельгія, Норвегія, а також Ізраїль, Великобританія, США та Канада.

Джерело.

2ogoloshenya