Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 Арбітражний керуючий разом зі спільником вимагали один мільйон гривень від керівника приватної структури.

За ці кошти вони обіцяли не створення перешкод під час ведення ним сільськогосподарської діяльності.

 На Хмельниччині викрили арбітражного керуючого та директора одного з агропідприємств на вимаганні хабара. Посадовець разом зі спільником, директором підконтрольного йому агропідприємства, вимагали один мільйон гривень від керівника приватної структури. Про це повідомили у СБУ. "

У таку суму зловмисники оцінили нове укладання з комерсантом раніше розірваних арбітражним керуючим договорів з підприємством-банкрутом та не створення перешкод під час ведення ним сільськогосподарської діяльності", - йдеться у повідомленні.

 Затримали зловмисників у робочому кабінеті арбітражного керуючого під час отримання першої частини хабара. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим підозри в скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 368-4 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Джерело.

 

2ogoloshenya