Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Ми пропонуємо тобі провести детокс-програму цікавим засобом – медом з насінням льону. Поєднання цих продуктів очистить кишечник, зміцнить судини і імунітет.

Товста кишка поглинає воду і електроліти з харчової маси і перетворює її в стул, а потім виводить назовні. Але коли в ній багато шлаків, її перистальтичні рухи сповільнюються.

Очищення насінням льону

У меді містяться особливі ферменти, що сприяють правильному розщепленню жирів. Він заповнює вітамінний запас, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, а також володіє антистресовими властивостями. Якщо їсти його на ніч, він заспокоїть нервову систему і поліпшить сон.

Мед за своєю природою – прекрасний антибактеріальний і імуностимулюючий продукт. У ньому є чиста глюкоза, вітаміни групи В, Е і К, каротин і фолієва кислота.

Насіння льону – джерело цінної природної незамінної за своїм складом олії омега-3. Ці ненасичені жирні кислоти допомагають вивести з організму токсини, холестерин і канцерогени. Льон містить корисні речовини, що допомагають боротися з гастроентеритом, алергією, атеросклерозом, запорами, токсинами в організмі. А також багато клітковини і активних кислот, які прискорять твій обмін речовин.

У насінні міститься велика кількість фітоестрогенів і селену, які надзвичайно корисні для жіночого здоров’я, так як полегшують хворобливі прояви клімаксу. А також лігнанів – натуральних гормонів, що блокують дію поганих естрогенів, що викликають рак грудей.

Стінки товстої кишки можуть вбирати від двох до трьох літрів води в день, а також корисні речовини з їжі. Основна причина порушення цієї функції – скупчення харчових відходів. Ознаками проблем можуть служити запори, головний біль і печіння в грудях, надмірна пітливість, апатія, неприємний запах з рота і нездоровий колір шкіри.

Очищення кишечника насінням льону в поєднанні з медом буде відбуватися в два рази ефективніше. Зроби детокс-коктейль: візьми одне зелене яблуко, столову ложку насіння льону, столову ложку меду, склянку води і змішай все в блендері. Вживай коктейль через день перед сніданком протягом місяця.

Ті, у кого справи зовсім кепські, можуть для початку спробувати запарювати льон. Очищення організму насінням льону в обробленому вигляді відбуватиметься повільніше, але без подразнень стінок шлунка.

Одну столову ложку насіння льону залий склянкою окропу. Після того як воно набухне і покриється слизовою оболонкою, а вода охолоне, можеш додати столову ложку меду. Приймай кожен день перед їжею, а через два тижні перейди на перший варіант коктейлю.

Ще через два тижні воду заміни кефіром або натуральним йогуртом, щоб заселити мікрофлору кишечника корисними біфідобактеріями.

Джерело.

2ogoloshenya