Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Чоловіки не мали при собі жодних документів

Уночі мобільний підрозділ «Чернівці» спільно зі співробітниками СБУ та патрульної поліції затримали групу незаконних мігрантів з Бангладешу. Про це повідомили у прес-службі Чернівецького прикордонного загону. Авто «Volkswagen Transporter», яким іноземців перевозив громадянин України, правоохоронці зупинили на околиці населеного пункту Бояни. Скоріш за все, водій підвозив іноземців до прикордонного району. Надалі група мала в незаконний спосіб перетнути кордон з Румунією та мандрувати країнами ЄС.

Наразі проводять ідентифікація осіб, адже затримані жодних документів при собі не мали. Також з’ясовуються обставини їхнього легального перебування на території України. За попередньою інформацією всі чоловіки віком до 30 років.

 

Затримані перебувають у пункті тимчасового утримання Чернівецького прикордонного загону Після проведення відповідних фільтраційних заходів їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Порушення або спроба порушення державного кордону».

Водію, який перевозив іноземців, попередньо кваліфікують вчинення злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через Державний кордон України».

Джерело.

 

 

2ogoloshenya