Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Зеленський готовий звернутися до Порошенка, коли йому знадобиться допомога 

Володимир Зеленський не виключив того, що може призначити Петра Порошенка на ту чи іншу посаду в уряді, якщо "того забажає суспільство".

 Про це Зеленський повідомив під час прес-конференції у своєму штабі.

 "Ви хочете, що як його кимось призначив? Тоді я звернусь до суспільства. Якщо суспільство мені скаже, що вони хочуть бачити Петра Порошенка на тій чи іншій посаді - може бути, я не знаю. Мені здається, що це не сьогоднішнє рішення кадрове.

Давайте спробуємо новими силами щось зробити. Дуже хочеться", - повідомив Зеленський. Читайте також Зеленський розповів про свої перші кроки на посаді президента.

Я готовий звернутися до Порошенка, коли мені знадобиться допомога", - додав Зеленський.Як повідомляв УНІАН, за даними всеукраїнського екзит-полу, проведеного на замовлення програми ТСН на телеканалі "1+1", за Зеленського проголосували 72,7%, за чинного главу держави Петра Порошенка - 27,3%.

За результатами Національного екзит-полу 2019, станом на 18.00 за кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосували - 73,2%, за чинного главу держави Петра Порошенка - 25,3% виборців.

 Джерело.

 

2ogoloshenya