Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Особливість російсько-української війни в тому, що протягом години вона може перетворитися в повномасштабний конвенційний конфлікт із залученням сухопутного, морського, авіаційного компонентів і Сил спецоперацій.

Про це в інтерв'ю "Фактам" заявив керівник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

"Особливість російсько-української війни в тому, що протягом однієї години (!) вона може перетворитися в повномасштабний конвенційний конфлікт із залученням сухопутного, морського, авіаційного компонентів і Сил спеціальних операцій", - заявив Муженко.

За його словами, дислокація військ РФ (ударні з'єднання сформовані ними вздовж українського кордону, в тому числі в Білорусі і в окупованому Криму), організована таким чином, що вони без особливої підготовки можуть починати активні бойові дії.

"За нашими розрахунками і за розрахунками НАТО, ці підрозділи на 70 відсотків готові до ведення боїв. Питання лише в тому, наскільки росіянам дозволить так діяти обстановка, яка складеться всередині нашої країни. Якщо тут виникне хаос, тоді настане найсприятливіший час, щоб такі дії почати ", - зазначив він.

Джерело.

2ogoloshenya