Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Про це заявили у лобістській компанії Signal Group Consulting, яку Зеленський найняв, аби покращити свій імідж за кордоном.

Signal Group організовувала зустрічі для глави штабу Зеленського Івана Баканова і колишнього глави правління НАК «Нафтогаз України» Олега Дубини, якого видання називає старшим економічним радником команди Зеленського.

«Дубина, який раніше був головою правління компанії «Нафтогаз України», а також міністром енергетики й віце-прем’єр-міністром уряду Віктора Ющенка, раніше не називався публічно як член команди Зеленського», — наголошує видання.

У 2009 році він підписав газовий контракт з РФ і заявляв, що його змусила зробити це тодішня прем’єр-міністерка Юлія Тимошенко, яка і призначила Дубину керівником «Нафтогазу» у 2007 році. Після президентських виборів у 2010 році він подав у відставку.

Упродовж 1999-2001 років, у період становлення криворізької команди КВК «Квартал 95», Олег Дубина керував державним гірничо-металургійним комбінатом «Криворіжсталь».

Телеканал Еспресо.TV з посиланням на власні джерела повідомив, що у разі перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах Дубина може стати секретарем РНБО.

У штабі Зеленського стверджують, що він ніколи не був і не є членом їхньої команди.

«Принципова позиція Володимира Зеленського, яку він задекларував на початку кампанії і яка є ключовою в підході відносно кадрових питань, полягає в тому, що ніяких підкилимових домовленостей, обіцянок і роздачі майбутніх посад, портфелів і місць в списках кулуарно, в таємниці від суспільства ми не вели, не ведемо і вести не будемо», — заявили у Зеленського.

За результатами першого етапу президентських виборів, у другому турі змагатимуться шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко. Перший лідирував з різницею у 14.29%. Другий тур виборів президента України відбудеться 21 квітня.

За результатами нових соцопитувань, за Зеленського готові проголосувати 72% виборців, за Порошенка — 25%.

Джерело.

 

 

2ogoloshenya