Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

 Про це на брифінгу 16 квітня розповів речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

 

"Сьогодні зранку була укладена тристороння угода, яку підписали НСК "Олімпійський", представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це - тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня", - повідомив він.

 Також за його словами, ввечері 16 квітня штаби кандидатів мають продовжити переговори.

 

"Наші представники збираються обговорювати регламент цих дебатів. Поки що у нас різні бачення: одна сторона налаштована на шоу, ми – на проведення повноцінної дискусії", - сказав Медведєв.

 

У команді діючого президента запевнили, що Порошенко згоден да дебати на стадіоні, зокрема 19 квітня, але, за словами Медведєва, це має бути "змістовна кількагодинна дискусія, а не феєричне шоу".

 

"За основу для проведення дебатів має бути взятий той формат проведення дискусії, який прописаний в законі. Це - дебати на базі суспільного телебачення", - додав він.

 

Водночас, Медведєв додав, що Порошенко буде дотримуватися законодавста в частині організації дебатів.

Він наголосив, що відповідальність за безпеку на стадіоні покладається на Нацгвардію і Нацполіцію, адже на "Олімпійський" прийдуть десятки тисяч людей.

 

Нагадаємо:

19 квітня між кандидатами заплановані дебати, а другий тур виборів - 21 квітня.

Між штабами кандидатів точиться суперечка щодо місця проведення дебатів.

Зокрема, Зеленський кличе Порошенка провести дебати на стадіоні 19 квітня о 19.00, а Порошенко хоче того ж вечора провести офіційні дебати у студії "Суспільного телебачення" о 20.00, як того вимагає закон.

2ogoloshenya