Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Троє дітей перебувають в реанімації.

Кількість дітей, що потрапили до Хмельницької інфекційної лікарні із симптомами отруєння зросла. Про це розповіла головний лікар медустанови Оксана Піддубна.

«За вчорашній день до нас поступило троє нових пацієнтів. Наразі з діагнозом ротавірус у нас перебуває 24 хворих дитини, 18 з них їли продукцію з молочної кухні. Троє дітей перебувають в реанімації. Є дитина у досить важкому стані - температура під 40 і стілець до 20 разів вдень. Їй 8 місяців. Йде розслідування, яке покаже що могло спровокувати такий спалах захворювання», - каже Оксана Вікторівна.

Нагадаємо, 2 квітня до Хмельницькою інфекційної лікарні почали поступати діти до року з підозрою на кишкову інфекцію. Спочатку хворих було 11, потім їх кількість зросла до 24. Анамнез показав, що 18 дітей споживали продукцію молочної кухні.

Хмельницька міська дитяча лікарня, яка виготовляє «молочку», наразі припинила її виробництво. Головний лікар медустанови Наталія Зимак-Закутня розповіла, що взяті усі проби та змиви продукції. Результати досліджень будуть вже в понеділок, 8 квітня.

Джерело. 

2ogoloshenya