Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян вважає більш реальним втілення проекту Hyperloop, ніж обіцяне кандидатом у президенти Володимиром Зеленським. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Близько 20% українців проголосували за зміни, причому кожен свої. Тому що, на жаль, кандидат без команди, ідеології, і, що ще гірше, взагалі без розуміння, як “все дати всім”. Особливо, коли це неможливо. Гіперлуп побудувати реальніше, ніж втілити обіцяне, навіть якщо слідувати утопічному сценарію управління державою Голобородько/Голохвастова”, – написав міністр.

На думку Омеляна, Зеленському не вистачає власної позиції в питаннях економічної реформи правоохоронної системи, інфраструктури, зовнішньої політики, а також розв’язання збройного конфлікту на Донбасі.

 

В якості підтвердження своїх намірів міністр запропонував шоумену наступний варіант:

“Набрати відомий йому телефон і відкрити небо для рідної Дніпропетровській області. Щоб пасажири платили не 8-12 тис. грн за авіапереліт Дніпро-Київ, а в десять разів менше. Як ми це зробили для всіх українців, окрім Дніпра, де аеродром контролює команда Зе”, – вважає Омелян.

 

 

Джерело

2ogoloshenya