Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Ведучий програми «Світ навиворіт» долучиться до проекту щодо популяризації авіації в Україні.

Завтра, 5 квітня орієнтовно о 15:30 на Славутччину, а саме в село Перемишель, прибуде знімальна група на чолі з відомим телеведучим Дмитром Комаровим. Журналісти долучаться до Всеукраїнської акції щодо популяризації та розвитку авіаційно-технічних видів спорту в Україні. Цю інформацію підтвердив міський голова Славути Василь Сидоров.

«Й справді до нас завітає Дмитро Комаров. Мета його приїзду - привернення уваги до проблеми розвитку авіації в Україні. Також відомий телеведучий, а рамках акції, має намір проінформувати українців з аеродромами, льотними школами, дитячими авіасекціями, які у існують у нашій державі», - розповів Василь Богданович.

За підсумками акції планується виробити відповідний сюжет, який буде продемонстровано в засобах масової інформації та соціальних мережах.

Джерело.

 

2ogoloshenya