Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Із 1 квітня по всій Україні стартує операція “Пішохід”.Патрульні проводитимуть роз’яснювальну роботу та виходитимуть на рейди. 

Патрульні прагнуть навчити громадян дотримуватись правил дорожнього руху.

 Стосується це не лише пішоходів, а й водіїв. Пов’язано це з великою кількістю порушень ПДР. Нерідко вони закінчуються трагічно.

Операція складатиметься з 2-х етапів:

На першому проведуть профілактику з пішоходами, водіями та дітьми. Для дітей влаштують відкриті уроки в школах та садочках по правилах дорожнього руху та безпечній поведінці на вулицях міста. По пішоходах буде проведений ряд рейдів для виявлення порушень ПДР. Можливо будуть проведені флешмоби. По водіям - аналогічно: порушення ними правил, непропущення пішоходів на нерегульованих пішохідних переходах, а також на регульованих, де вони на червоне дозволяють собі проїхати, - сказав речник управління патрульної поліції Хмельницької області Роман Мартинюк.

Щодо проведення рейдів, точних дат поки не називають. До 15 квітня триватиме підготовчий етап операції. Будуть розробляти і роздавати листівки та інші інформаційні матеріали для водіїв і пішоходів, проводитимуть круглі столи з дітьми. Тому до рейдів патрульні перейдуть у другій половині місяця. Про них повідомлятимуть заздалегідь. Це і буде другий, “активний” етап операції.

 

 

Джерело: vsim.ua

2ogoloshenya