Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський підтримує радикальний підхід до перезапуску всіх правоохоронних органів в Україні, заявив член його команди, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк.

Команда Зеленського вважає, що правоохоронна реформа після Революції Гідності провалилася.

"Наш підхід до реформування і Генеральної прокуратури, і всіх органів, які я перерахував [Служби безпеки України та Державної фіскальної служби] - викорінити повністю цей вірус корупції і старих підходів, який там знаходиться разом з людьми, і запустити ці структури заново", - заявив Данилюк.

За словами члена команди Зеленського, ГПУ необхідно ліквідувати в принципі. За його словами, модель радикального "запуску" ГПУ і СБУ вже визначена. Він наголосив, що спецслужба повинна займатися тільки питаннями контррозвідки.

Екс-міністр фінансів зазначив, що нові державні органи повинні очолювати люди, які вийшли "не з системи".

Данилюк додав, що створення Служби фінансових розслідувань замість податкової міліції та підрозділів інших силових структур, які чинять тиск на бізнес, залишається одним з головних пріоритетів команди Зеленського. За його словами, СФР повинна підкорятися Мінфіну.

Джерело. 

2ogoloshenya