Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Поліція Хмельницької області 30 березня, у так званий «день тиші», коли заборонена будь-яка агітація за кандидатів на посаду Президента, зафіксувала 15 звернень громадян, які скаржилися на неприбрані вчасно агітаційні матеріали.

 

За кожним з цих повідомлень правоохоронці провели перевірки, в результаті яких  лише дві інформації по Хмельницькому підтвердилися. В першому випадку агітаційний банер одного з кандидатів висів на паркані у центрі міста, а в іншому випадку плакатами з зображенням кандидата був заклеєний фасад однієї з громадських організацій.

Наразі працівники поліції розшукують власників приміщення та паркану, аби притягнути їх до адміністративної відповідальності відповідно до статей 212-10, 212-13 та 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

 

Усі інші повідомлення не мали ознак правопорушення, оскільки на білбордах  були розміщені плакати з написами загального змісту без  будь-яких зображень, особистих даних чи передвиборних гасел конкретних кандидатів на посаду Президента.

 

2ogoloshenya