Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Чинний Президент України та кандидат на посаду глави держави на майбутніх виборах Петро Порошенко заявив, що у разі поразки на виборах хотів би бути обраний депутатом Європарламенту від України.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів українських телеканалів.

“На відміну від плану “Ю” чи плану “З” у мене є план “П”. План “П” — це побудувати велику країну вільних, заможних і щасливих людей. І цей план, коли ми йдемо своїм шляхом, привести країну до повного членства в Європейському Союзі і НАТО. Ми зробили величезну роботу в цьому напрямку. І це не лише зміни в Конституцію: це і реформи, які готують Україну до відповідності критеріям членства”, - зазначив Порошенко.

За його словами, він братиме участь у парламентській кампанії.

"Я маю зізнатися - я буду брати участь у парламентській кампанії як кандидат на виборах у Європарламент після вступу України до ЄС. Думаю, що це буде найщасливіший момент, коли я буду обраний від України депутатом Європарламенту", - сказав Порошенко.

Джерело. 

2ogoloshenya