Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Аваков уточнив, що політ здійснили Бойко, Медведчук, Козак та інші.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання Кабінету міністрів запитав, на якій підставі нардеп Юрій Бойко і політик Віктор Медведчук здійснили політ у Російську Федерацію.

Міністр підкреслив, що з цього приводу було звернення парламентської фракції "Народний фронт".

Аваков нагадав, що політ був здійснений 22 березня, зазначивши, що українське законодавство забороняє авіаційне сполучення з РФ.

"Чому так сталося, що в порушення закону України, українських санкцій щодо заборони авіасполучення з РФ ми мали 22.03 переліт пана Бойка, спрямований з аеропорту Київ (Жуляни) - Москва о 12.50 і Москва - Київ (Жуляни) в 23.18. Ми всі знаємо, які переговори вів пан Бойко в Москві - антиукраїнські", - сказав Аваков.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Державіаслужбі та Держприкордонслужбі перевірити, чи були порушені закони України під час  вильоту Бойка і Медведчука в Москву.

Аваков уточнив, що політ здійснили Бойко, Медведчук, Козак та інші.

22 березня у резиденції російського прем'єра у Підмосков'ї прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв і голова «Газпрому» Олексій Міллер зустрілися з Бойком і Медведчуком. Було заявлено, що на зустрічі обговорювалися питання взаємодії у газовій сфері. Бойко зауважив, що готовий запропонувати Росії варіанти продовження транзитного газового контракту, оскільки чинна влада України «не проявляє активності» у вирішенні цього питання.

Президент Петро Порошенко засудив візит до Москви Бойка та Медведчука.

Джерело. 

2ogoloshenya