Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

27 березня з робочим візитом до рятувальників Хмельниччини завітали голландці – представники благодійного фонду «Карітас Голландія».

 

Під час зустрічі начальник Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Едуард Братко щиро подякував гостям за допомогу, надану рятувальникам Чемеровецького району за сприянням фонду «Карітас Голландія». А це: 270 комплектів захисного одягу, 96 курток пожежного, 27 пожежних касок, 240 панорамних масок і 60 рюкзаків для кисневих балонів на загальну суму понад 2,5 млн.  грн.

«Це вагома допомога для підрозділу, адже завдяки отриманому спорядженню бійці ДСНС виконуватимуть свою роботу з ліквідації наслідків пожеж та різного роду надзвичайних ситуацій ще ефективніше», - зазначив очільник Служби порятунку області.

 

У ході спілкування було обговорено шляхи подальшої співпраці у галузі цивільного захисту населення краю. Окремо зупинились на питаннях вивчення досвіду колег з Голландії, що є вкрай важливим для побудови Служби порятунку європейського зразка, повідомляють у прес-службі ДСНС.

2ogoloshenya