Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Уміння правильно розпоряджатись бюджетом і більше економити - не єдиний вихід з фінансових труднощів. Навіть зміна роботи і новий стрибок в кар'єрі - не завжди ліпший варіант.

 

Але що робити, якщо хочеш більше заробляти? З чого почати пошуки додаткового прибутку? Чи можна поєднувати декілька робіт, якщо ти і так сильно стомлюєшся в офісі?

  1. Що робити, якщо хочеться більше заробляти

     

Заробляти більше хоче абсолютно кожен, але по-справжньому рухаються до цілі тільки ті, хто мріє про що небудь конкретне. Відпустка? Новий смартфон? Купівля нерухомості" Це може бути що завгодно. Головне - знати, що маючи конкретну ціль, тобі буде набагато простіше знайти мотивацію і друге дихання.

 

  1. Знайди хобі. яке можна перетворити в заробіток

 

Курси шиття, візажу і т.д. може принести тобі сповна конкретний дохід. До того ж, стимул вивчити англійський буде більший, якщо пам'ятати, що переклад документів може принести додаткові гроші. Це буде зовсім не схоже на те, що ти робиш кожного дня, і допоможе тобі не тільки відволіктись, але й заробляти.

 

  1. Що робити, якщо хочеться більше заробляти

     

Юристи допомагають з документами, дизайнери малюють логотипи для починаючих проектів, вчителя займаються репетиторством, і це нормально. Хоча рорбота у них також не з легких. Знайди те, що може приносити тобі стабільний дохід, але не потребує повної зайнятості.

 

  1. Правильно розподіляй час

 

Деякі види робіт (наприклад написання текстів) ти можеш виконати за допомогою планшето чи телефону. Згадай про це коли граєш в дивні ігри на своєму гаджеті по дорозі в маршрутці цілу годину і фраза "час це гроші" набуде зовсім іншого значення.

 

  1. Не бійся просити більше

 

Прийти і поросити підвищення - це нормально. Але будь готовим до того, що тебе попросять виконувати більше роботи - це також нормально. Головне - в принципі не боятись просити підвищення і спиратись на те, що ти зробив в компанії. Але просити підвищення зарплати через три місяці після влаштування - не варто. Успій зарекомендувати себе як хороший спеціаліст. Адже, спочатку ти працюєш на репутацію, а потім репутація працює на тебе.

 

2ogoloshenya