Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Дипломати з Європейського Союзу, які базуються в Києві і Брюсселі, почали висловлювати занепокоєння з приводу лідируючої трійки кандидатів на пост президента.

 

Про це повідомляє інформагентство Reuters у своїй статті під назвою «Не прогнозовані вибори змусили друзів України насторожитися».

 

Зокрема, в роботі зазначається, що автор статті розпитував європейських дипломатів щодо трьох основних кандидатів у президенти України, - лідерів соцопитувань - коміка Володимир Зеленський, чинного президента Петра Порошенка і екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

У статті йдеться: «Ми наперед знаємо, що буде за президентства Порошенко. Ми припускаємо, що буде при Тимошенко. Але щодо Зеленського - ні найменшого уявлення ми навіть не маємо », - пише replyua.net.

 

Також в роботі зазначається: «Усі кандидати мають недоліки. Жодного кандидата в президенти України немає, якому можна було б сказати зі спокоєм слово «так». Але, в цей же час, друзі Києва з Заходу мають і позитивний момент. Згідно їх висловом, на відміну від РФ, в Україні вибори стали справжнім змаганням претендентів на найвищу державну посаду.

2ogoloshenya