Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

14 березня жінку, яка виготовляла та збувала порноматеріали з п’ятирічним сином, арештували на два місяці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"За принципової позиції Київської місцевої прокуратури №3 відносно зловмисниці, яка виготовляла та збувала порнографічні матеріали з власним 5-річним сином, судом застосовано запобіжний захід в вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі повідомили, що до правоохоронних органів надійшла інформація про те, що невстановлена особа в мережі інтернет пропонувала користувачам придбати фотознімки з ознаками дитячої порнографії за участю малолітнього хлопчика. Слідство встановило особу злочинниці, нею виявилася 26-річна мешканка Вінницької області, яка використовувала під час зйомок свого сина.

У прокуратурі зазначили, що зловмисниці повідомили про підозру за ч. 4 ст. 301 КК України (Виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних творів, зображень, що місять дитячу порнографію) та арештували на 2 місяці. Одночасно суд призначив альтернативу у вигляді застави у сумі 115 тис. гривень.

Джерело.

2ogoloshenya