Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Чоловіку, щоб вижити, потрібно зробити ампутацію ноги на рівні стегна. Для цього потрібно близько 30 тисяч гривень, яких у постраждалого немає.

 Ð£ чоловіка не було грошей на операцію / фото roxolana.com.ua

У чоловіка не було грошей на операцію / фото roxolana.com.ua

На Сумщині 62-річний чоловік, який через гангрену сам собі відрізав кухонним ножем стопу, минулого року під час роботи на будівництві наступив на цвях.

За інформацією сайту місцевої газети «Роксолана Максі», вказаного чоловіка, який проживає у м. Охтирка, звати Володимир Твердохліб.

Зазначається, що у чоловіка запущена стадія гангрени. Наразі нога продовжує гнити, і єдине, про що він мріє, щоб йому відрізали кінцівку. Але через скрутний матеріальний стан самостійно оплатити лікування він не може, через що і написав добровільну відмову від лікування.

На сайті видання також розмістили відео, на якому пенсіонерка Ірина Войт розповідає журналістам про те, як її пес притягнув на подвір’я частину людської кінцівки.

«Я там стояла, а собака біжить і несе в зубах щось таке чорне та зайшла на город. Та що ж ти там принесла? Піду, думаю, подивлюся. Прийшла, а воно, дивлюсь, пальці ноги. Я й злякалася», – розповіла жінка.

Вона поклала кінцівку в коробку, щоб її не тягали собаки, а сама про все розповіла синові. Той викликав поліцію.

За інформацією начальника Охтирського райвідділу Головного управління Нацполіції в області Руслана Кладька, правоохоронці підняли весь особовий склад і розпочали пошукові заходи, оскільки виникла підозра, що поруч може бути тіло чи рештки людини. Але внаслідок огляду всієї території тіло не знайшли. Згодом було встановлено, що частина ноги належить 62-річному місцевому жителю, сім’ю якого сусіди характеризують позитивно.

Наразі відомо, що Твердохліб минулого року під час роботи на будівництві наступив на цвях, але після лікування в домашніх умовах рана не гоїлася, розвинулася гангрена. Через відсутність коштів чоловік разом зі співмешканкою вирішили операцію не робити. Після того, як стопа відгнила і висіла практично на сухожиллях, Твердохліб відрізав її самостійно кухонним ножем. Ампутовану кінцівку співмешканка викинула на узбіччя вулиці, де її і знайшов собака.

 

Як зазначив завідувач хірургічного відділення Охтирської центральної районної лікарні Віталій Стеценко, ступня була вже нежиттєздатною, оскільки внаслідок захворювання судин нижньої кінцівки у постраждалого розвинулася гангрена.

На думку медиків, без подальшого хірургічного втручання чоловік може не вижити. Йому потрібно зробити ампутацію вище видаленої стопи в межах здорових тканин, на рівні стегна.

На операцію постраждалому потрібно близько 30 тисяч гривень. Проте на ситуацію з малозабезпеченим постраждалим чоловіком поки що не відреагували ні місцева влада, ні депутати, ні волонтери.

 Ñ„ото Нацполіції Сумщини

фото Нацполіції Сумщини

 Ñ„ото Нацполіції Сумщини

фото Нацполіції Сумщини

20 березня надійшло повідомлення до поліції від місцевого жителя про те, що на його город собака притягнув стопу ноги невідомої людини. Правоохоронці почали відпрацьовувати лікувальні установи. Як виявилося, до місцевої лікарні звернувся чоловік, частина ноги якого була відсутня. За інформацією медиків, у потерпілого була запущена гангрена, а кінцівка відгнила через некроз тканин. Частина стопи, що відгнила,була ним самостійно відтята і викинута на вулицю. Після перевірки кримінальне провадження в поліції не відкривали, тому що за цим фактом криміналу немає.

Джерело. 

2ogoloshenya