Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Хороше, якісне вершкове масло - продукт сам по собі дуже смачний і корисний. Тому ми додаємо його в випічку, каші та інші страви, і навіть просто намазуємо на хліб. Що стосується останнього, то набагато вигідніше використовувати бутербродне масло. А його приготувати дуже легко!

Масло по-італійськи - один з найбільш вдалих і легких рецептів. Італійські кулінари не були б собою, якби не додали в масло в'ялені помідори, свіжий базилік і часник. Адже цей набір інгредієнтів можна вважати італійською класикою. Подивіться, як апетитно вийшло! Так і хочеться спробувати, правда?

Складові:

  • Вершкове масло 1 скл.
  • Сушені помідори 60 г
  • Базилік 0,5 пуч.
  • Часник 1-2 зуб.
  • Сіль за смаком.

Приготування:

  1. Збийте розм'якшене масло (для цього завчасно залиште масло при кімнатній температурі або ж розтопіть трохи на водяній бані) до утворення пишної маси.
  2. Потім додайте дрібно нарізані в'ялені помідори, подрібнену зелень свіжого базиліка і подрібнений часник. Посоліть масло і добре перемішайте.
  3. Перекладіть масло в скляну банку або пластиковий харчовий контейнер. Зберігайте в холодильнику.
  4. Подавайте, намазав на скибочки нарізаного багета.

Збережіть собі цей рецепт, щоб не втратити. А ще краще - поділіться ним в соцмережах, щоб його побачили і ваші друзі!

Джерело. 

2ogoloshenya