Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Після заяви щодо втручання посла США Марі Йованович у внутрішні справи України генпрокурор Юрій Луценко повинен піти у відставку.

На цьому наголосив народний депутат Віктор Чумак.

"Заява Державного департаменту Сполучених Штатів чітко говорить, що Луценко брехун і політик, який не має політичної волі. І цю позицію підтримав президент України, сказавши про повну підтримку послу Марі Йованович.

Генеральний прокурор, якого звинуватили у брехні і відсутності політичної волі, повинен застрілитися. Але не будемо просити від Юрія Віталійовича офіцерського вчинку. Хай принаймні напише заяву про відставку. Якщо у нього нема такої сміливості, я чекаю подання на зняття його з посади генерального прокурора України... від президента. Хочу, щоб воно з'явилося у Верховній Раді. Тільки він може сказати, чому його кум у черговий раз невідомо під якими чарами чи парами зробив речі, не сумісні з посадою генпрокурора", - наголосив Чумак.

Джерело. 

2ogoloshenya