Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Чоловік з гангреною вирішив обійтися без допомоги лікарів і сам ампутував собі ногу, бо не мав грошей на ліки.

20 березня в поліцію міста Охтирка Сумської області звернувся місцевий житель, який повідомив, що його собака принесла людську стопу, повідомляє "Охтирський міський портал".

Правоохоронці почали відпрацьовувати лікувальні установи. Як виявилося, до "Охтирської ЦРЛ" надійшов чоловік, частина правої ноги якого була відсутня, а частина трималася на сухожиллях. За інформацією медиків, у потерпілого була запущена гангрена, а кінцівка відгнила через некроз тканин. Частину стопи,яка відгнила, він викинув на вулицю. Після перевірки кримінальне провадження в поліції не відкривали, оскільки немає складу злочину.

Медики пояснили ситуацію так:

"За словами пацієнта хворіє з червня 2018 року, а в липні 2018-го впродовж 9 діб перебував на стаціонарному лікуванні в хірургічному відділенні КЗ "Охтирська ЦРЛ". Від подальшого лікування хворий категорично відмовився, більше за медичною допомогою не звертався. У хворого розвинулася суха гангрена правої стопи і нижньої третини гомілки.

18 березня чоловік кухонним ножем відтяв собі праву ступню. Звернувся в швидку допомогу і був госпіталізований в хірургічне відділення "Охтирської ЦРЛ", де було проведено обстеження його стану і призначено лікування. Після проведеного лікування стан хворого покращився.

Вранці 19 березня від подальшого лікування і запропонованого оперативного втручання хворий категорично відмовився, написав розписку і залишив  стаціонар".

За інформацією місцевих видань, хворий - житель Охтирки Володимир Твердохліб, своє небажання лежати в лікарні він аргументує тим, що не має можливості оплатити лікування. Медики заявляють, що готові лікувати його за рахунок лікарні.

Джерело. 

2ogoloshenya