Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Не один десяток років хмельницькі надзвичайники чекали на омріяні «квадратні метри».

 21 родина відтепер мешкатиме у нових квартирах в Раковому. Для вручення ключів завітав очільник ДСНС України Микола Чечоткін.

Щороку комунальникам, медикам та правоохоронцям вручають десятки нових квартир. Не винятком стали і хмельницькі рятувальники. Минулого року їм вручили 39 квартир.

Сьогодні, 22 березня, 21 родина надзвичайників стала власниками новеньких помешкань. Їх оселили у триповерховій новобудові на Гарнізонній, 17б.

На місці теперішнього будинку раніше було овочесховище. За 10 мільйонів гривень його реконструювали під житловий будинок, повідомляє Вечірній Кам’янець з посиланням на Всім.

Зараз там облаштована для проживання 21 квартира - 9 однокімнатних та 12 двокімнатних. Дружина рятувальника, який працює уже понад 20 років, Альона Рівна зізнається, що квартиру сім’я чекала дуже довго. Разом з двома доньками вона не приховувала щастя від отримання квартири.

Вручати ключі від довгоочікуваних помешкань приїхав голова ДСНС України Микола Чечоткін. Нове житло вручили 21 родині рятувальників. Чимало з працівників ДСНС брали участь у різних завданнях - від пожеж до ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. На омріяне житло деякі з них чекали не один рік.

Черга на житло доходила до не одного десятка років. Кожне помешкання просторе, у них зроблений косметичний ремонт, підведені усі необхідні комунікації.

Також за справну службу нагородили кращих працівників ДСНС Хмельниччини. Рятувальникам придбали 5 пожежно-рятувальних автомобілів на базі МАЗ. На них витратили 25 мільйонів гривень. Крім того, надзвичайникам передали 160 комплектів захисного одягу, пожежні куртки та маски.

 

2ogoloshenya