Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кожен громадянин України здатен вплинути на те, щоб в країні відновився мир і порядок, щоб почала відроджуватися економіка, а люди отримали право на гідне життя. Для цього треба прийти на вибори і використати можливість змінити країну на краще.

Про це заявив Юрій Бойко журналістам у четвер, 21 березня.

«Глибоко хибна думка про те, що «мій голос нічого не вирішує». Великі річки починаються з малих потічків, а мільйони голосів за мир складаються з кожного голосу, відданого за мирну країну з успішною і міцною економікою, де люди мають право на гідне життя. І треба обов’язково використати цю можливість, щоб повернути собі і своїй країні майбутнє», — заявив Юрій Бойко.

Низька явка на вибори становить загрозу зловживань і фальсифікацій, зазначив політик.

«Не можна сподіватися на когось. Треба використовувати своє Конституційне право і зробити свій вибір. Інакше за вас його зроблять інші шляхом фальсифікацій результатів. Важливо пам’ятати, що мир в Україні залежить від кожного з нас», — підкреслив Юрій Бойко.

Джерело. 

2ogoloshenya