Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

22 березня більшу частину України вдень накриють помірні дощі, а в деяких областях - дуже сильні.

 

Вітер буде 7-12 м/с, проте в регіонах з дощами очікуються пориви від 15 до 20 м/с. Денна температура суттєво різнитиметься: на Сході буде +5, у південних областях повітря прогріється до +15 тепла. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

 

На Заході країни помірні дощі пройдуть в значній частині регіону, окрім Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької області та Закарпаття. Температура повітря коливатиметься від +9 до +14 градусів.

У Кам'янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Проте, опалів синоптики не прогнозують.

Температура повітря коливатиметься від +3 до +11.

 

В північних областях теж дощитиме, а в Сумській області вдень очікується сильний дощ. Температура повітря - від +8 до +13 тепла. На Сумщині +6... +8 градусів.

 

У Центрі України дощі пройдуть скрізь, а стовпчики термометрів покажуть +8... +12 градусів.

 

На Сході будуть сильні дощі та досить прохолодно - від +5 до +7 градусів. Трохи тепліше буде на Донеччині - від +7 до +9 градусів тепла.

 

У південних областях опади не передбачаються, повітря вдень прогріється до +12... +15 градусів. На Херсонщині та Запоріжжі - прохолодніше - від +9 до +11.

 

У Києві вдень дощ, повітря прогріється до +9... +11 тепла, вітер буде поривчастим - 15-20 м/с.

 

Джерело

2ogoloshenya