Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Надзвичайники врятували 6 людей, 2 з яких – діти. Внаслідок події травмованих та загиблих не було. Ймовірна причина пожежі - необережність під час паління.

Подія мала місце сьогодні. 21 березня, на проспекті Миру.

Одразу до місця події було направлено чергові караули міста на 4-х одиницях пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. По прибуттю на місце виклику розвідка встановила, що пожежа виникла  в сміттєкамері багатоквартирного будинку.

Внаслідок тління сміття в під’їзді будинку утворилось щільне задимлення. Надзвичайники врятували 6 людей, 2 з яких – діти. Окрім цього, на свіже повітря бійці ДСНС евакуювали ще 46 людей.

Як повідомилли у ДСНС, завдяки оперативним діям підрозділів пожежу було ліквідовано за лічені хвилини та не допущено подальшого поширення вогню сміттєпроводом.

 

Загалом до ліквідації пожежі було залучено 4 одиниці спеціальної та пожежно-рятувальної техніки і 17 чоловік особового складу.

Внаслідок події травмованих та загиблих не було. Ймовірна причина пожежі - необережність під час паління.

2ogoloshenya