Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В одній із шкіл міста Нетішин розпорошили перцевий газ. Дітей евакуювали з навчального закладу.

 

Подія трапилася сьогодні, 21 березня, в одній з місцевих шкіл.  У сьомому класі навчального закладу був розпилений перцевий газ. Як розповів сайту «Є» міський голова Нетішина Олександр Супрунюк, навчальний процес у школі сьогодні був призупинений, дітей молодших класів відпустили додому. Завтра навчальний процес буде відновлено.

 

«Деталі повністю ще не відомі. Наразі знаємо, що один зі школярів розпорошив перцевий газ. Троє дітей потрапили до лікарні, фахівці оцінюють їхній стан. У них сльозились очі, було першіння в горлі. Інцидент прикрий, хтось вирішив невдало пожартувати», - зазначив міський голова.

 

За словами Олександра Супрунюка, зараз тривають слідчі дії. Працівники ДСНС провели запобіжні заходи. Шкідливих викидів, загазованості в приміщенні не виявлено. Правоохоронці встановлюють порушників.

2ogoloshenya