Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом можливого розголошення генпрокурором Юрієм Луценком відомостей досудового розслідування у справі про вбивство Катерини Гандзюк.

 

Про це повідомив адвокат Масі Найєм, оприлюднивши витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Кримінальне провадження зареєстровано після звернення Найєма до ДБР про можливе розголошення Луценком відомостей досудового розслідування.

 

Адвокат зазначає, справу відкрили через майже три місяці після його звернення до ДБР та отримання ухвали Печерського районного суду Києва про бездіяльність уповноважених осіб ДБР.

 

"Станом на ранок 19 березня провадження зареєстроване не було (нам дали таку інформацію по телефону). Ми подали заяву про злочин, передбачений ст. 382 ККУ за невиконання ухвали Печерського суду. Лише сьогодні отримали інформацію про те, що позавчора ДБР все ж зареєструвало провадження", - додав він.

 

Нагадаємо, що юрист Масі Найєм подав до Державного бюро розслідувань заяву на очільника ГПУ Юрія Луценка за розголошення відомостей досудового розслідування у справі Катерини Гандзюк 27 грудня 2018 року.

 

Йдеться, ймовірно, про заяву Луценка про те, що у справі Гандзюк оголосили підозру ще одному фігуранту. За словами генпрокурора, прізвище нового підозрюваного - Левін, і раніше він вже був судимий за організацію вбивств та розбійні напади на водіїв у Херсонській області.

2ogoloshenya