Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Правоохоронні органи затримали у місті Дубно Рівненської області місцевого учасника мережі підкупу виборців, організованої "депутатом Д", для перемоги на виборах "кандидата Ю".

 

Про це 20 березня у Facebook написав генпрокурор Юрій Луценко.

 

"ДБР, СБУ і ГПУ затримали місцевого учасника мережі підкупу за одного з кандидатів в президенти", - заявив очільник генпрокуратури.

За його словами, затримана особа отримувала від учасника мережі "депутата Д" 2,5 млн грн "чорної готівки".

 

"Якщо учасник Всеукраїнської мережі депутата Д отримує від київського штабу в сумці 2,5 млн грн "чорної готівки" для перемоги кандидата Ю в місті з населенням в 35 тис., - то скільки такої готівки планує витратити штаб Ю для перемоги в країні з кількістю виборців 35 млн?", - написав Луценко.

 

МАГи і рольові ігри. Як працюють виборча "піраміда" Тимошенко і "сітка" Порошенка

 

Нагадаємо, 21 лютого відбулися масові обшуки СБУ та ДБР у пов'язаних із "Батьківщиною" офісах.

 

Загалом майже одночасно було проведено понад 40 обшуків. За їхніми результатами у Києві СБУ скликала цілу прес-конференцію, де заявила, що викрила "виборчу піраміду" під керівництвом народного депутата.

 

Прізвище цього депутата силовики не називали, але співрозмовники УП в "Батьківщині" зізналися, що мова йде про депутата Валерія Дубіля, якого 28 лютого ДБР викликало на допит.

 Однак народний депутат від "Батьківщини" Валерій Дубіль на допити у справі так званої "виборчої сітки" не ходить.

 

Джерело

2ogoloshenya