Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Члени команди кандидата у Президенти України Ігоря Смешка розповіли міжнародним представникам ОБСЄ, які контролюють перебіг передвиборчої кампанії, про механізми і адмінресурси, які використовує чинна влада для перешкоджання іншим кандидатам у виборчій гонці.

Делегація першого військового аташе незалежної України в США та Швейцарії, екс-начальника Головного управління військової розвідки Міноборони, колишнього голови Служби безпеки, Надзвичайного і Повноважного Посола, доктора технічних наук, генерал-полковника, кандидата у Президенти України Ігоря Смешка розповіла міжнародним спостерігачам ОБСЄ, які контролюють перебіг передвиборчої кампанії, про порушення умов перевиборчої кампанії з боку влади, повідомляє телеканал "Правда тут", - інформують "Українські реалії" з посиланням на smeshkopresident.com.ua

Зокрема, вони повідомили ОБСЄ про механізми і адмінресурси, які використовує чинна влада для перешкоджання іншим кандидатам у виборчій гонці.

"У нас виникли великі проблеми з подачею документів членів дільничних виборчих комісій на 118 виборчий округ", – розповів керівник передвиборчого штабу Смешка у Львівській області Роман Маслюк.

Він зазначив, що документів на цьому окрузі просто не прийняли.

"Більше тижня тому ми звернулися з відповідною заявою до правоохоронних органів, але досі немає ніякої реакції. Навіть не порушена справа", – додав Маслюк.

Він переконаний, що такі дії по відношення до представників Смешка є прямим порушення законодавства.

Голова 118 округу Олена Дудко запевняє, що зі сторони заявника не було відповідних документів.

"Ми будемо йти до кінця. Будемо через суд вимагати звільнення керівництва 118 виборчого округу. І просити суд, щоб він зобов’язав прийняти наших дільничних членів комісії. Така зухвала поведінка є неприпустимою", – заявив Маслюк.

В команді Ігоря Смешка переконані, що у зв’язку з ростом рейтингу кандидата суперники будь-якими методами намагаються вирватися вперед.

Джерело. 

2ogoloshenya